Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145 2.0 16V

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа 145 2.0 16V

Здравейте и поздрави от Мазда форум. =)
    Почти съм сигурен, че ще ми кажете само положителни неща за Алфа 145 =) Но искам да знам и за негативните =(
    Харесал съм си тази със зелените детелинки:
    Януари 1997г. 150к.с. 187130км
    ABS, Airbag, Аларма, Ел. Огледала, Ел. Стъкла, Имобилайзер, Климатик
    Лети джанти, Серво управление, Халогенни фарове, Центр. заключване.
    Харчели към 12л/100км градско, не били стабилни, возели супер твърдо, и гниели отзад =(

не били стабилни, возели супер твърдо, и гниели отзад
    това не е вярно
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

За по твърдото возене съм сагласен!! Като карам моята и след тва като ми се наложи като седна в печката Фиат Брава.. е тоя фиат вози като лодка... А за гниенето изобщо не е верно! Разхода зависи колко ти е палав крака

Иначе колата е супер!! Ако не си я вземал вземай!
      ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Каква е цената, ако не е тайна? Защото и аз имам една за продаване
        http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=10313
        Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Първоначално публикувано от nicks1
          Каква е цената, ако не е тайна? Защото и аз имам една за продаване
          http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=10313

Ами ето линка на тази, а съм си харесал и една червена. Тя е на втория линк! И май е точно твоята обява =)

http://i.mobile.bg/perl/printdet.cgi...73437103620806
          http://i.mobile.bg/perl/printdet.cgi...73947281404483

Comment

Да, същата е. Телефона е на мой приятел, който я вкара от Италия. Тя е при него. Беше ме помолил да я пусна във форума. Казва се Ники, както и аз съм Ники.
            Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Ако ми покажеш изгнило и на най старата 145-ца (стига да не е блъскана ) ще черпя
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Не знам бе хора, затова питам !
                Не мога да спя нормално заради тия детелинки на 145 =)
                Дано да излезе читава кола. До сега само made in japan коли са около мен и мнението ми за тях е 6++ =)
                Пък и твърдо да вози няма проблеми. А средно колко разход им дава на колегите с този двигател ?
                И има ли и други Алфи с такова мАторче ?
                Всякакъв опит ще е ценен =)

Comment

http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/49.html
                  Mitsubishi Outlander
                  Mitsubishi Space Star
                  Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от nicks1
                    Да, същата е. Телефона е на мой приятел, който я вкара от Италия. Тя е при него. Беше ме помолил да я пусна във форума. Казва се Ники, както и аз съм Ники.
                    Тази червената Алфа е продадена колега, одеве се обадих !
                    Остава сивата ама ми се струва, че има ръжда. Не мога да видя добре от снимката =(

Comment

Колега, съжалявам. Не се бяхме чували няколко дни.

Comment

Първоначално публикувано от houzeboy
                        А средно колко разход им дава на колегите с този двигател ?
                        Разхода не идва от двигателя, а от десния крак. Пример - преди 1 година като млад шофьор ми беше разхода извънградско 6.4-6.6. Сега в момента е 9-9.5. Разликата ? Тогава карах със 100, сега със 150

А иначе икономични бензинови алфи не съм чувал. Алфа си лапа бензин повече от нормалното. Ако я вземаш не заради тръпката или защото те кефи, а просто ей така - по-добре недей. Тя те провокира да настъпваш Оттам и по-големия разход.
                        Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Първоначално публикувано от houzeboy
                          Не знам бе хора, затова питам !
                          Не мога да спя нормално заради тия детелинки на 145 =)
                          Дано да излезе читава кола. До сега само made in japan коли са около мен и мнението ми за тях е 6++ =)
                          Пък и твърдо да вози няма проблеми. А средно колко разход им дава на колегите с този двигател ?
                          И има ли и други Алфи с такова мАторче ?
                          Всякакъв опит ще е ценен =)
                          С тази 150 конйова фурия, много Японци ще прескачаш. Взимай такава Алфа и хич да не ти дреме. Като я покараш мнението ти ще е 7 Това са изрод коли. А за разхода..... Тя нека да събира асфалта и да чупи вратове като и ритнеш газта, пък нека да гори много
                          ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                          sigpic
                          ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Мдам мен ми е ясно колега WASP, че разхода зависи от магарето зад волана ама все пак трябва да има някакъв диапазон =)
                            Например от 10 до 12-13л/100км =)
                            И не случайно съм се спрял на 145 с детелинката, кара ми се самолетче =)
                            А иначе както каза колегата Nasko 77 и още няколко познати, с тези 150 коньове много Японци ще прескачам. И не само тях... =p
                            Днес или утре ще ходя на тест драйв. Дано да излезне читав екземпляр =)
                            Бтв в нашия форум имаме раздел с инфо за цените на частите за Мазда. http://forum.mazdabg.com/viewtopic.php?t=1613
                            Не успях да видя тук как е положението, някой ще сподели ли опит за цените на 145 с детелинката, как са цените ?

Comment

Ами колега колата харчи между 10 и 15, общо взето е тежичка за този клас, но въпреки това върви доста (а ако и праснеш и един чип имаме човек за тази работа) става самолет. Някой части са доста скъпи някой доста евтини. Скъпи са свещите но като смениш един път забравяш, скъпи са и първоначалните смени на ролки и ремъци защото има в повечко, окачването не е много здраво кара 20 000км, но пък накрайниците са по 13 лв а носачите по 55 (това евтини не оригинални естествено). Имам един приятел със Сивик и по наши сметки за мойта съм дал по малко пара за ремонти и части. Ръжда не можеш да намериш освен ако не е удряна. Общо взето кола не за возене а за каране ако това търсиш мятай се.

Comment

Working...
                              X